Erwin-Masja-Bodhy.reismee.nl

Land van de Indianen

De reis naar Sedona is prima verlopen. Onderweg kom je de meeste mooie uitzichten tegen. Het is alsof je continue door puzzels rijd! Net buiten Palm springs begint de woestijn echt. Prachtige toendra's in de kleuren rood, geel en bruin. En alles wat daar tussen zit. En enorme cactussen complementeren (moeilijk woord voor Marco) het plaatje richting Phoenix. Na Phoenix beginnen we aan het laatste stuk van de trip. Ondertussen zijn de cactussen vervangen voor struiken en beginnen er langzaam bomen te groeien. Daarnaast zien we de eerste roodoranje bergen verschijnen. We naderen sadona!

Sadona is een ietwat toeristisch dorpje met veel souvenir winkeltjes en foute restaurantjes. Tante poes - zo hebben we de Tom Tom ondertussen genoemd - stuurt ons door het dorp naar de meest leuke camping. De camping is niet groot maar ligt aan een klein watervalletje. Perfect om te beklimmen en een kampvuur te bouwen. Bodhy krijgt de smaak te pakken en begint als een ervaren indiaan de tent op te zetten. Masja duikt in haar boek en ik klap, heel romantisch, mijn laptop open. Het is een heel contrast met gisteren maar zeker zo leuk. De temperatuur is goed gedaald, de wijn gaat open en Bodhy stuurt de vlammen tot aan de hemel.

janny

ik wilde dat ik er bij was!!!!!(jullie waarschijnlijk niet) en de verhalen er bij grandioos. prachtige foto's.